رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی خبر داد:
رونمایی از سه اثر در زمینه تاریخ شفاهی جهاددانشگاهی به زودی/ رویکردها و اقدامات جدید سازمان انتشارات
/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی/
به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، دکتر حامد علی اکبرزاده رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در آستانه ۱۶ مرداد ماه، چهل و یکمین سالگرد تشکیل این نهاد با اشاره به پیشینه ۴۰ ساله جهاددانشگاهی در زمینه نشر آثار دانشگاهی و انتشار بیش از ۱۰ هزار عنوان کتاب تا کنون، گفت: در دوره جدید فعالیت های این سازمان تولید محتوای بدیع و اثرگذار توسط شعب سازمان انتشارات در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته و در همین راستا قطببندی موضوعی شعب انتشارات جهاد دانشگاهی با جدیت بیشتری دنبال می شود.
وی افزود: مسایل و موضوعات جدیدی در زمینه کتاب در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است که تاریخ شفاهی، اخلاق حرفهای، سیاستگذاری و فلسفه علم و فناوری، هنر و معماری ایرانی و اسلامی، سیاستگذاری فرهنگی، فضای مجازی و مطالعات رسانه از جمله این موضوعات هستند.
رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه به زودی ۳ اثر جدید در زمینه تاریخ شفاهی جهاددانشگاهی توسط این سازمان منتشر خواهد شد، افزود: از سال گذشته توجه مضاعفی به فضای مجازی و استفاده از ظرفیتهای آن داشتهایم که راهاندازی مرکز تولید محتوای دیجیتال و نشر الکترونیک و ایجاد پرتال فروش کتاب با عنوان کتاب شانزده آدرس 16book.ir از مهمترین اقدامات انجام شده در یک سال اخیر است.
دکتر علی اکبرزاده یادآور شد: در این پرتال امکان فروش کتاب سایر ناشران و کتابفروشان در اقصی نقاط کشور فراهم شده است. بر همین اساس این فروشگاه اینترنتی تاکنون در قزوین، مشهد، تهران (۳ شعبه)، اصفهان و چهارمحال و بختیاری نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی از تولید کتاب های صوتی و راه اندازی اپلیکیشن ویژه کتابهای جهاددانشگاهی در آینده نزدیک خبر داد.
رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی گفت: در راستای ضرورت جریانسازی موثر و مثبت در حوزه کتاب، نشر و ترویج گفتمان علم برنامههایی از سال گذشته در دستور کار این سازمان قرار گرفته است که انتشار مجله ای با عنوان "نوشتار" و برگزاری سلسله همایش های علمی بررسی و نقد آثار اندیشمندان معاصر و اجرای نخستین کنفرانس بین المللی پژوهش های نشر با حضور پژوهشگران ۱۱ کشور دنیا از مهمترین اقدامات در این راستا بوده است.
دکتر علی اکبرزاده تصریح کرد: برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای در سال ۱۴۰۰، اجرای ۵ دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای، ۲۸ دوره جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و ۱۹ دوره جشنواره ملی پایان نامه سال، سلسله نشست های نقد و بررسی کتاب علوم انسانی در سراسر کشور (فصل سخن) و سلسله گفت وگوهای فرهنگی پیرامون کتاب (گفتار) از دیگر برنامه های این مجموعه در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و گفتمان علم است.
وی در خاتمه راه اندازی فروشگاه کتاب شانزده را یکی دیگر از اقدامات این سازمان در زمینه اقتصاد فرهنگ عنوان و اظهار امیدواری کرد تا شعب شانزده به زودی در سراسر کشور گسترش یابد.
نظر شما :