اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران به ایستگاه آخر رسید

۰۴ دی ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۱ کد : ۲۲۶۳ اخبار فرهنگی جهاد دانشگاهی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۷۰
اولین دوره المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران با معرفی برگزیدگان در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد.
اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران به ایستگاه آخر رسید

مراسم اختتامیه اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران با عنوان «جهش کاپ» چهارشنبه ۵ دی در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ، با معرفی برگزیدگان این رویداد برگزار شد.

این مراسم با حضور مسلمی نائینی رییس جهاد دانشگاهی؛ شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ آقاسیدی معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی؛ باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ و تنی چند از نمایندگان وزارت علوم و دانشگاه، به میزبانی امین مختاری رئیس جهاد دانشگاهی هنر و دبیر اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران به همراه دانشجویان شرکت‌کننده، داوران، منتورها، صنعت‌گران و تولیدکنندگان عرصه بازی کشور برگزار شد و با معرفی نفرات برتر بخش رقابتی، این رویداد ملی به کار خود پایان داد.

نخستین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران؛ الگویی از تدبر و کارجمعی است

حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم با اشاره به نقش جهاد دانشگاهی در همراهی و حمایت از دولت‌ها در حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: از آغاز فعالیت جهاد دانشگاهی، این نهاد به‌عنوان بازوی کمکی دولت‌های مختلف در زمینه‌های متنوعی از جمله پزشکی، فرهنگی، صنعت، برق و مخابرات، و مناظرات دانشجویی فعالیت داشته است. برگزاری المپیک بازی‌های فکری دانشجویان نیز در راستای تحقق همین اهداف و تقویت فعالیت‌های فرهنگی و مهارتی دانشجویان برگزار شده است.

مسلمی نایینی در ادامه سخنان خود به اهمیت تدبیر و همکاری جمعی در اسلام پرداخت و گفت: یک‌چهارم آیات قرآن کریم به تدبر و تفکر دعوت می‌کنند و این نشان‌دهنده جایگاه رفیع اندیشه‌ورزی و برنامه‌ریزی در آموزه‌های دینی ماست. همچنین ارزش کارهای گروهی، مانند نماز جماعت که پاداشی افزون‌تر از نماز فردی دارد، در دین اسلام مورد تأکید است. المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران نیز مصداقی از همین تدبر و کار جمعی است که می‌تواند الگویی موفق برای دیگر فعالیت‌های دانشجویی باشد.

وی با اشاره به اهمیت رویدادهایی از این دست، افزود: امیدوارم خروجی این المپیک دانشجویی نه‌تنها بتواند نیازهای بازار داخلی را تأمین کند، بلکه به بازارهای بین‌المللی نیز راه یابد و جایگاه بازی‌های ایرانی-اسلامی در سطح جهانی تثبیت شود. این دستاوردها می‌تواند نقش مهمی در معرفی فرهنگ و هویت کشورمان در عرصه‌های بین‌المللی داشته باشد.


نظر شما :